Štampa El. pošta

Vaš sopstveni izvor na dohvat ruke!


Programirano staklo za strukturisanu vodu!Flaska_flyer


Dobili smo distribuciju Flaške za Srbiju, prve boce u svetu na kojoj su primenjena iskustva orgonske energije i programiranja informacionog polja radi dobijanja vode najbliže izvorskoj vodi, tj živoj vodi, što je najbolja voda koju priroda može da ponudi, puna dinamičke energije. Ta tehnogija je do sada najviše primenjivana u kvantnoj medicini, biorezonantnim terapijama najraširenijim u Nemačkoj (Bicom, Mora terapija), homeopatiji...Flaška je pre 3 godine počela da osvaja Sloveniju (gde je prodato već 100.000 komada!) , zatim Hrvatsku, a trenutno se naglo širi po celom svetu i prodaje već u oko 20 država sveta: Americi, Kanadi, Tajlandu, Španiji, Nemačkoj, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Britaniji...Radimo na izradi sajta, Fejsbuk stranice, flajera i štampanih materijala, a početak prodaje će biti uskoro. Za početak će moći da se kupi isključivo direktno od nas, a postepeno i u izabranim biošopovima, knjižarama i drugim prodajnim mestima, uz mnoštvo akcija, kreativnosti, zabave i svega pozitivnog što Flaška nosi sa sobom. Tehnologija programiranja silicijuma (TPS)


Razvijena je u preduzeću Flaška, a temelji se na kumulativnom znanju naučnika kao što su: dr. Samuel Hahnemann, dr. Wilhelm Reich, Viktor Schauberger, Masaru Emoto i drugi, te koristi temeljne postavke s područja kvantne fizike i homeopatije.
Primjenom TPS tehnologije kvalitet vode se znatno poboljšava. Vodeni klasteri postaju manji i bolje organizovani, voda ima bolji ukus, a po svojoj strukturi nalik je izvorskoj vodi.


Flaška poboljšava vašu vodu tokom četiri godine, nakon čega, zbog uticaja veštačkog i prirodnog elektromagnetskog delovanja, njen uticaj slabi. Ispod zaštitnog simbola ugraviran je datum do kojeg vam garantujemo 100%-tno delovanje Flaške. Nakon isteka tog datuma Flašku nam možete dostaviti pa ćemo je poslati na ponovno programiranje i tako produžiti njeno delovanje na sledeće četiri godine. 

 

Programirano staklo za poboljšanu strukturu vode

Staklo sadrži 71% silicijuma i na njega se posebnom tehnologijom, orgonskim topovima, upisuje program koji pozitivno utiče na vodu.  Već nakon 5 minuta smanjuje se genotoksičnost* vode i utiče na njenu molekularnu strukturu, pa voda iz slavine nalikuje izvorskoj vodi.
*Genotoksičnost vode definiše se kao štetni utjecaj materija poput hlora, teških metala ili pesticida u vodi (ili hrani). 

 

Za zdravlje

Flaška je izrađena od stakla, najboljeg materijala za čuvanje i konzumaciju vode. Staklo je stabilan materijal iz kojeg se u vodu ne izlučuju neželjeni štetni sastojci.

 

Za okolinu

Korišćenje plastičnih boca štetno je za okolinu. Ako u Flašku sipate vodu iz slavine, a ne iz plastične boce, smanjićete svoj ugljenični otisak zbog konzumiranja vode za čak 95%.

 

Za uštedu

Neke studije navode da prosečan stanovnik Srbije po stanovniku popije u proseku 50 l vode u plastičnim flašama godišnje, čija se cena kreće oko 60 dinara (1,5l) tj. ukupno 2000 din.  Tokom četiri godine, koliko traje delovanje Flaške, taj se iznos povećava na čak 8000 dinara! Cena vode iz slavine, npr. u Beogradu, iznosi  35,26 dinara/m3, što je za 50 l vode samo 1,7 din!  Dakle, računica je jednostavna: voda iz slavine je  1176 puta jeftinija od vode iz plastične flaše.


Pijete li vodu iz Flaške učinićete nešto dobro za okolinu. Sa svakom upotrebom Flaške uštedećete tri litre vode i 0,25 l nafte - naime toliko je potrebno za izradu jedne plastične boce. Svaka plastična boca pre ili kasnije završava na otpadu jer nije pogodna za višekratnu upotrebu. Od svih kupljenih plastičnih boca u Srbiji se reciklira vrlo mali deo.


Korišćenjem Flaške, bez obzira koliko ste je puta napunili, poboljšavate kvalitet vode. Za njeno delovanje nisu potrebni električna energija, ugljeni filteri, plastika niti slični materijali.


Koristite Flašku, a priroda će vam biti zahvalna! 


Isprobajte Flašku!

Bolji ukus vode u Flaški možete osetiti već nakon pet minuta. Razliku ćete opaziti i ako iz Flaške pijete limunadu – biće manje kisela. 80% ljudi oseti razliku vode iz Flaške i iz vodovoda. Pozitivno delovanje tehnologije programiranja vode dokazano je i tzv. Allium testovima kao i testiranjima uz pomoć aparata za biološku rezonanciju. 

 

Prednosti Flaške za dobro zdravlje:

U vodu u staklenoj Flaški ne izlučuju se štetne tvari kao što je to slučaj s plastičnim bočicama (npr. antimon, bisfenol...). Voda iz Flaške je mekša i pitkija pa ćete je više popiti, a zbog manjeg površinskog pritiska hidratacija vašeg organizma biće brža i efikasnija.
Govorimo li o kvalitetu pitke vode vrlo je važna njena genotoksičnost. U vodi su prisutne različite hemikalije koje uprkos malim koncentracijama deluju negativno na naš organizam te mogu prouzrokovati i oštećenja na genima toliko da se možemo i razboleti.


Flaška smanjuje genotoksičnost vode za 45%* (*Citogenetsko testiranje Flaške 28.06.2011).Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
 
AKO SE UČLANITE DOBIĆETE 1 KNJIGU SA SPISKA RASPRODAJE NA POKLON, ZA SVAKOGA KOGA DALJE NA SEBE UČLANITE DOBIĆETE JOŠ PO 1 KNJIGU SA RASPRODAJE NA POKLON!!!

scnet

SVI KOJI SE UČLANE IMAJU DODATNI POPUST OD 5%  NA SVA IZDANJA ID ESOTHERIA
(vraća se kroz Scnet sistem nagrađivanja članovima)
(vraca se kroz Scnet sistem nagradjivanja clanovima)
asd