Štampa El. pošta

MARS I VENERA U SPAVAĆOJ SOBI

Dr Džon Grej

Vodič za produženje romanse i strasti

Najbitniji nastavak bestselera "Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere", objašnjava tajnu uspešnog seksualnog života venerijanki i marsovaca.

Iz sadržaja:

Napredne tehnike u spavaćoj sobi za sjajan seks; Seks i strast; Kako divlje uzbuditi ženu; Seksualno poverenje; Žene su poput Meseca; Zadovoljstvo "na brzaka"; Zašto parovi imaju manje seksa; Mehanički seks protiv spontanog seksa; Strasna monogamija, Saksualna anatomija i oralni seks; Zadržati magiju romanse živom. Ilustrovano.

Mars-i-V-u-spav-sobi-RASP
Obim: 200 strana
Cena za inostranstvo: 5 €
MARS I VENERA U SPAVAĆOJ SOBI
Cena 390,00 Din
Kol.

USAVRŠENE VEŠTINE U

SPAVAĆOJ SOBI ZA DOBAR SEKSJedna od posebnih nagrada za učenje i primenu usavršenih veština u spavaćoj sobi jeste da seks postaje sve bolji i bolji. Kao izvanredan odmor posle napornog rada, ili senzualna šetnja kroz šumu u sunčani prolećni dan, ili uzbuđenje pri stizanju na vrh visoke planine, dobar seks nije samo nagrada, već nešto što podmlađuje telo, um i dušu. On ulepšava naše dane i ojačava našu vezu na najbolji mogući način.

Dobar seksualni život nije samo simptom strastvene veze, već predstavlja i osnovni faktor za njeno ostvarenje. Dobar seks ispunjava naša srca ljubavlju i može da zadovolji gotovo sve naše emocionalne potrebe. Seks sa ljubavlju, strastveni seks, senzualni seks, dugi seks, kratak seks, brzi seks, seks za sladokusce, seksualne igrarije, nežni seks, grubi seks, meki seks, težak seks, romantični seks, seks sa ciljem, erotični seks, jednostavan seks, hladan seks i vruć seks, svi zajedno imaju važan udeo u održavanju strasti i ljubavi.""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Dobar seksualni život nije samo

simptom strastvenog odnosa, nego

i osnovni faktor u njegovom ostvarenju.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Dobar Seks za Ženu

Dobar seks raznežava ženu i otvara je da iskusi ljubav srcem i oseti partnerovu ljubav prema njoj na najistančaniji način. Veština njenog partnera ne ostavlja traga sumnji u njenoj glavi da mu je ona veoma važna. Glad za ljubavlju u njenoj duši je popunjena partnerovom strastvenom i potpuno iskazanom pažnjom. Jedna sve prisutna tenzija, momentalno nestaje kada se ona još jednom preda najdubljim porivima i težnjama svog ženskog bića. Njena strast da voli i bude voljena, može potpuno da se oseti i ispuni.

Dobar Seks za Muškarce

Dobar seks rasterećuje muškarca svih njegovih frustracija i omogućava mu da obnovi svoju strast i privrženost vezi. Na najbrži mogući način, on oseća rezultate svojih napora. Njeno zadovoljstvo je njegov krajnji cilj i pobeda. Njena topla i vlažna spremnost ga uzbuđuje, elektriše i budi i najdublje vlakno njegovog muškog bića. Vrata raja su otvorena i on je upravo stigao do njih. Kroz njeno zadovoljstvo, on oseća da je ostavio svoj pečat i da je njegova ljubav prihvaćena sa zadovoljstvom. Njegova, ponekad skrivena, ali sveprisutna i stalno potrebna želja da voli i da bude voljen,biva ispunjena i zadovoljena, dok se on vraća u svoj svet, još uvek ostajući duboko u njoj.

Dobar Seks u Jednoj Vezi

Dobar seks podseća i muškarce i žene na nežnu i najvišu ljubav koja ih je na početku spojila. Alhemija dobrog seksa stvara hemijske reakcije u mozgu i telu i omogućuje najpotpunije uživanje partnera. On povećava našu međusobnu privlačnost, stimuliše višu energiju, i čak obezbeđuje bolje zdravlje. On ne samo da nam pruža iskre mladalačke vitalnosti, već budi u nama svest o lepom, o čudesnom, i o prihvatanju, ne samo jedno drugoga, već i celog sveta oko nas. Dobar seks je poseban božiji dar, onima koji se trude da ljubav učine osnovnim prioritetom u svom životu.

Osnovna karakteristika koja brak razlikuje od prijateljstva, je seks. Seks direktno pothranjuje naše muške i ženske prirode, više od bilo koje aktivnosti koju jedan par zajedno upražnjava. Dobar seks umiruje ženu i pomaže joj da ostane u vezi sa svojom ženskom prirodom, dok muškarca ojačava i održava ga u vezi sa njegovom muškom prirodom. Seks ima izuzetnu snagu da nas približi jedno drugome, ili da nas rastavi.

Da bi ostvarili dobar seksualni odnos, nije dovoljno da muškarci ili žene slede svoje prirodne instinkte. Kako su se vremena promenila, kvalitet seksa je postao mnogo važniji. Naše majke nam nisu mogle reći, a naši očevi nisu znali tajne dobrog seksa. Međutim, kako su se promenile veštine u međuljudskim odnosima i komunikaciji, tako su se promenile veštine i u seksu. Da bismo zadovoljili naše partnere u krevetu, potrebna su nam nova znanja.

Bez jasnog razumevanja naših različitih zahteva u seksu, posle nekoliko godina – ponekad samo nekoliko meseci – seks postaje rutinski i mehanički. Ako samo nekoliko značajnih pomaka učinimo u tom pravcu, možemo kompletno prevazići ovaj šablon.

Žene Vole Dobar Seks

Dobar seks zahteva pozitivan stav o seksu. Da bi muškarac nastavio da oseća privlačnost prema svom partneru, potrebno mu je da oseća da ona uživa u seksu, onoliko koliko i on. Veoma često će muškarc podbaciti u seksu zato što je primio pogrešnu poruku da nju seks ne interesuje. Bez dubljeg razumevanja na koji način smo tako različito vezani za seks, veoma je lako osetiti se obeshrabrenim.

Žene vole dobar seks jednako koliko i muškarci. Razlika između žena i muškaraca je ta da žena ne oseća snažnu želju za seksom, sve dok najpre nije zadovoljenanjena potreba za ljubavlju. Ono što je najvažnije, njoj je prevashodno potrebno da bude voljena i posebna svom muškarcu. Kada je njeno srce otvoreno na ovaj način, počinje da se otvara i njen seksualni centar i ona oseća žudnju, jednaku, ili i veću od bilo kog muškarca. Za nju je ljubav mnogo važnija od seksa, no, kada je njena potreba za ljubavlju ispunjena, važnost seksa se naglo povećava.""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Žene vole dobar seks koliko i muškarci, ali

da bi se uzbudila, žena ima mnogo više zahteva.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Čak i kada se žena ne oseća voljenom, ali naslućuje mogućnost da to bude, u njoj će se možda probuditi duboki poriv za seksom. Generalno govoreći, muškarcu je potrebna samo prilika i mesto da se oseti uzbuđenim. Na početku veze, seksualna požuda je mnogo više automatska i brža kod muškaraca."""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Na početku veze, seksualna požuda je mnogo

više automatska i brža kod muškarca.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Različita Hemija

Ova različitost se ogleda u fiziologiji. Hormoni u telu muškaraca koji su odgovorni za požudu se hitro formiraju i isto tako brzo opuštaju posle orgazma.Zadovoljstvo žene raste mnogo sporije, ali se zadržava dugo nakon orgazma. Kod žene, želja lagano narasta, dugo pre nego što postane fizička potreba za seksom. Pre želje za seksualnom stimulacijom, žena se prvo oseća toplom, senzualnom i privlačnom. Ona se oseća privučena muškarcu i uživa da provode vreme zajedno. Može proći mnogo vremena, pre nego što ona oseti želju za seksom."""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Kod žene, želja lagano narasta, dugo pre

nego što postane fizička potreba za seksom.

Muškarcu je teško da razume njene različite

zahteve, zato što oni nisu deo njegove muške prirode.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Kada muškarac oseti želju, to je odmah seksualna želja. Da bi sačekao vreme koje je njoj potrebno, podvrgnut je ogromnom suzdržavanju sa svoje strane. Teško mu je da razume njene različite zahteve, zato što oni nisu deo njegove muške prirode.

Kada se muškarac vrati kući sa puta, možda će odmah poželeti da vode ljubav, dok će njegova žena imati potrebu da najpre popričaju i lagano se zbliže. Bez razumevanja u tom pogledu, on će se veoma lako osetiti nepotrebno odbačenim, ili će se ona osetiti iskorišćenom.

U početku jedne veze, muškarac ima mnogo više razumevanja za ženinu potrebu da se strpi pre nego što imaju seks. Ali, kada jednom stupe u seksualni odnos, on ne shvata da je njoj još uvek potrebna emocionalna potpora, pre nego što poželi seks. U veoma stvarnom smislu, emocionalna potpora je cena prepuštanju. On ne razume značaj ispunjavanja njenih emocionalnih potreba, jer su njegovi zahtevi manji.

"Muškarci Samo Misle na Jedno"

Žene često misle da muškarci hoće samojedno – seks. Istina je, pak, da muškarci stvarno žele ljubav. Muškaracuje potrebna ljubav isto koliko i ženi, ali pre nego što je u stanju da otvori svoje srce i dopusti mu da zavoli partnerku, seksualna požuda je preduslov. Kao što je ženi potrebna ljubav da bi se otvorila za seks, tako je muškarcu potreban seks da bi se otvorio za ljubav.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Kao što je je ženi potrebna ljubav

da bi se otvorila za seks, tako je muškarcu

potreban seks da bi se otvorio za ljubav.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Generalno, ženi je potrebno da bude emotivno ispunjena pre nego što poželi seksualni kontakt. Muškarac, pak, dobija mnogo od svog emocionalnog ispunjenja za vreme seksa.

Žene ne razumeju u ovom smislu muškarce. Skriveni razlog zašto je muškarac toliko u žurbi da je odvede u krevet je taj što je kroz seks sposoban da ponovo oseća. Preko dana muškarac je usmeren na svoj posao, tako da gubi kontakt sa svojim ljubavnim osećajima. Seks mu pomaže da ih ponovo oživi. Kroz seks, muškarčevo srce počinje da se otvara. Kroz seks, muškarac može najviše dati i pružiti ljubav.

Kada žena počne da shvata ovu razliku, to menja njen celokupni pogled na seks. Umesto da muškarčeva želja za seksom bude nešto grubo i odvojeno od ljubavi, ona može početi da uviđa da je to njegov način za konačno pronalaženje ljubavi. Ženino shvatanje muškarčeve preokupiranosti seksom, može dramatično da se promeni kada ona shvati zašto je muškarcu potreban seks.

Zašto je Muškarcima Potreban Seks

Muškarcima je seks potreban da bi osećali. Hiljadama godina, muškarci su se privikavali na svoj primarni posao zaštite i obezbeđenja porodice, pri čemu su potiskivali svoju senzitivnost, emocije i osećanja. Izvršavanje posla je bilo mnogo važnije nego trošenje vremena na istraživanje osećanja. Više osećanja, ili senzitiviteta bi ih samo kočilo i spoticalo."""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Muškarcima je potreban seks da bi osećali.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Da bi otišli u divljinu ili u boj, muškarci su morali da potisnu, suspregnu svoja osećanja. Od njih se zahtevalo da rizikuju svoje živote po vrelom suncu i ledenim hladnoćama da bi obezbedili i zaštitili svoje porodice. Muškarci su se postepeno navikli na taj zahtev, tako što su postali neosetljivi. U stvari, ova razlika se očituje više nego jasno u osetljivosti kože. Koža žena je deset puta osetljivija od kože muškaraca.

Da bi se nosili sa bolom, muškarci su naučili da isključe svoja osećanja. Kada su prestali da osećaju bol, izgubili su i sposobnost da osećaju zadovoljstvo i ljubav. Za mnoge muškarce, pored udaranja prsta čekićem ili gledanja fudbalske utakmice, seks je jedini način da osećaju. I to, svakako, način da najintenzivnije osećaju. Kada je muškarac uzbuđen, on ponovo otkriva ljubav koja je skrivena u njegovom srcu. Kroz seks, muškarac može da oseća, a kroz osećanja, može ponovo pronaći put do svoje duše.

Zašto Žene ne Razumeju

Žene ne razumeju ovu razliku, zato što imaju drugačije zahteve da bi u potpunosti osećale. Ženi je prevashodno potrebna emocionalna sigurnost, da priča o svojim osećanjima. Kada se oseća prihvaćenom u jednoj vezi, ona ponovo može otkriti ljubav u svom srcu. Kada se njenim emocionalnim potrebama ovako izađe u susret, njene seksualne potrebe će dobiti na važnosti.

Zbunjujuće je za nju, kada on želi seks, a nisu čak ni pričali, ili ju je on danima ignorisao. Njoj, to izgleda kao da ga nije mnogo briga na šta liči njihova veza. Ona nema predstavu da kada on oseti glad za seksom, da to dolazi stoga što želi da ponovo uspostavi vezu i uzajamnu ljubav. Isto koliko je za ženu važna komunikacija, toliko je za muškarca važan seks.

Ženina spremnost da odgovori na njegove seksualne poruke, je najsnažniji način na koji mu može reći da ga voli. Seks može biti najuticajnije sredstvo da se u muškarcu ponovo rasplamsaju osećanja ljubavi.

Kada je Mama rekla da put do muškarčevog srca vodi kroz njegov stomak, bila je oko dvanaestak santimetara previsoko od istine. Seks je direktan put do muškarčevog srca.""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Kada je Mama rekla da put do muškarčevog

srca vodi kroz njegov stomak, bila je oko

dvanaestak santimetara previsoko od istine.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Šta je Muškarcima Potrebno

Muškarci su najsnažniji i najispunjeniji kada se osećaju uvažavanim, prihvaćenim i kad im se veruje. Kada je žena uzbuđena, ona tada praktično muškarcu pruža mega doze onoga što mu je najpotrebnije.

U trenucima kada žudi da vodi ljubav sa muškarcem, žena je najotvorenija i najpoverljivija. Na veoma dramatičan način ona je voljna da se preda i ne samo da otkrije svoju nagost, nego da ga uvede i u svoje telo i u svoje biće. Želeći muškarca na ovaj način, ona mu pruža osećaj da je prihvaćen. I tada, kada na svaki njegov dodir ona zadovoljno odgovori, on oseća da je zaista voljen. Na najopipljiviji i najtelesniji mogući način, on oseća i proživljava da stvara promenu.

Čak i kada je pod stresom na kraju dana, ako se njegova žena oseća voljenom i zaštićenom i uživa u seksu sa njim, on može biti trenutno osvežen. Iako možda izgleda da je seks uzrok njegovog boljeg raspoloženja, istina je da on ponovo oseća i da je sposoban da joj pruži ljubav. On više nije odsečen od svog emotivnog bića, već može i da uđe u taj opustošeni deo svoje ličnosti. On ponovo može da oseća u potpunosti. Kao žedan čovek koji luta pustinjom, on se konačno opušta i pije iz oaze svojih osećanja."""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Kao žedan čovek koji luta pustinjom, za vreme seksa,

on se konačno opušta i pije iz oaze svojih osećanja.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Kroz dodirivanje njene mekote i ulazak u toplinu njenog tela, punog ljubavi, on je u stanju da ostane čvrst i muževan, ali i da proživljava sopstvenu nežnost i toplinu. Kroz vešto uzdržavanje svoje seksualne strasti, on je sposoban da postepeno otvori, ne samo put do zadovoljstva, nego i do dublje radosti u međusobnoj ljubavi sa partnerom.

Šta Seks Čini Dobrim

Bila je to, otprilike, peta godina mog braka sa Boni, kada sam počeo svesno da shvatam, šta zaista seks čini dobrim.

Jednom posle zaista dobrog seksa, rekao sam: "Vau, ovo je bilo dobro. Obožavam to. Obožavao sam svaki trenutak. Bilo je dobro, kao što je bilo na samom početku naše veze."

Pogledao sam u Boni, očekujući da se složi sa mnom, ili kaže nešto u smislu: "Da, stvarno je bilo spektakularno".

Umesto toga, ona je izgledala pomalo zbunjena.

Rekao sam: "Pa, zar tebi nije bilo lepo?" Ona je nevoljno odgovorila: "Mislila sam da je bilo mnogo bolje nego pre."

Odjednom sam se osećao smrznutim. Pomislio sam: "Kako to misliš da je ovo bolje? Jesi li glumila na početku? Kako možeš da kažeš da je ovo bilo bolje? Zar nije i tada bilo divno?"

Ona je nastavila: "Kada smo prvi put vodili ljubav, bilo je divno, ali me tada nisi zaista poznavao i ja tebe nisam poznavala. Potrebne su godine da nekoga upoznaš. Sada kada vodiš ljubav sa mnom, ti znaš ko sam ja zaista; znaš i najbolje i najgore o meni, a još uvek me želiš i voliš. To je ono što sada seks čini izvanrednim."

Za trenutak sam počeo da shvatam istinu koju je izrekla. Ono što seks zaista čini dobrim je ljubav. Što više upoznaješ nekoga i što više narasta intimnost i ljubav, seksualno zadovoljstvo ima šansu da se obogati.

Sa godinama, moje doživljavanje seksa se takođe promenilo. Bilo je tako postepeno da nisam ni primetio, dok mi Boni nije na to ukazala. Svest o tome mi je dozvolila da se usredsredim na pitanje kako da još poboljšam seks. U sledećem poglavlju, istraživaćemo kako se seks može stalno poboljšavati.Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
 
AKO SE UČLANITE DOBIĆETE 1 KNJIGU SA SPISKA RASPRODAJE NA POKLON, ZA SVAKOGA KOGA DALJE NA SEBE UČLANITE DOBIĆETE JOŠ PO 1 KNJIGU SA RASPRODAJE NA POKLON!!!

scnet

SVI KOJI SE UČLANE IMAJU DODATNI POPUST OD 5%  NA SVA IZDANJA ID ESOTHERIA
(vraća se kroz Scnet sistem nagrađivanja članovima)
(vraca se kroz Scnet sistem nagradjivanja clanovima)
asd